Foto-expositie “Natuurlijk Cuijk”

Ik fotografeer nu sinds 2006 en heb in die jaren een leuke verzameling opgebouwd aan foto’s van Cuijk en omgeving. Het leek me leuk om daar iets mee te doen en heb contact opgenomen met de gemeente Cuijk. Ze waren direct enthousiast en boden mij de mogelijkheid om in november 2014 te exposeren in het gemeentehuis in Cuijk. Een mooi aanbod waar ik direct ja op heb gezegd. Het is nu oktober en ben volop bezig met de voorbereiding voor mijn eerste expositie. Erg leuk om te doen.

Het wordt een expositie van 12 schilderachtige landschapsfoto’s op canvas met de titel “Natuurlijk Cuijk”. Alle foto’s zijn gemaakt in Cuijk en directe omgeving. De expositie vindt plaats van 3 november 2014 tot 1 december 2014 in de publiekshal van het gemeentehuis in Cuijk.

Mocht je in november in Cuijk zijn, neem dan gerust een kijkje bij mijn eerste foto expositie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Cuijk. 😉

Groeten,
Bart
expositie

(klik op de foto voor een vergroting van het affiche)